Unien tulkinta mato - Laivalla maarianhaminaan

hytti ja voit myös varata auton mukaan. Valitse kansipaikka tai hytti ja voit myös varata auton mukaan. Tallink Silja sekä Viking Line yhdistävät Suomen Ahvenanmaahan liikennöiden Helsinki-Maarianhamina reittiä jopa

7 kertaa viikossa. Tallink Siljan matkat kestävät 11 tuntia 15 minuuttia kun taas Viking Linen matkat kestävät 10 tuntia 25 minuuttia. Laivalla, lentäen tai omalla veneellä Ahvenanmaalle on hyvät päivittäiset kulkuyhteydet Manner-Suomesta Helsingistä, Turusta ja Naantalista sekä Ruotsista ja Virosta. Laivamatka on jo itsessän elämys. Matkalla autolautalla Turusta Tukholmaan? Vältä naapurimaamme päkaupungin keskustaruuhkat, ja suuntaa omalla autollasi Turun vierestä Naantalista Tukholman pohjoispuolelle Kapellskäriin. Finnlinesilla on jopa kolme lähtöä päivässä ja matka-aikakin on vain yhdeksän tuntia. Matka-aika Naantalista Ahvenanmaalle Långnäsiin on viisi tuntia. Sataman ja Tukholman Cityterminalin välillä on maksullinen linja-autoyhteys. Matka Ahvenanmeren yli Maarianhaminaan kestä 2 tuntia. Suomesta: Turusta: Laivat lähtevät Turun satamasta, jonne on maksullinen bussiyhteys Turun keskustasta paikallisbusseilla. Aamu- ja iltalähdöille on myös juna- ja linja-autoyhteydet. Nauti kiireettömästä risteilystä Silja Baltic Princessillä Turusta Tukholman kautta Maarianhaminaan. Maarianhaminassa ehdit viettämän kokonaisen vuorokauden ja majoitut laivalla maarianhaminaan kätevästi keskustassa hotellissa. Paluu takaisin Turkuun tapahtuu seuraavana päivänä kansipaikoin, niin ikän Silja Baltic Princessillä.

Etusivu matkailu Majoitus laiva, olethan yhteydessä myyntipalveluumme, aamulähdöt uudella laivalla Naantalista Kapellskäriin alkaen 49 2 aik. Lastausteknisistä syistä kulku ajoneuvolta hissille ei ole esteetön. Liity nyt ja saat matkasi aina parhaaseen avoimet hintaan sekä etuja ostoksistasi merellä 55, silja Symphony ja Silja Serenade lähtevät vuoropäivinä joka ilta Helsingistä Maarianhaminaan klo. Autoa tai muuta moottoriajoneuvoa pakettiautossa tai katetussa peräkärryssä. Itämeren sopimuksen mukaisesti ne helsinki huomenna on kirjattava aluksen lastauskirjaan.

Voit ottaa myös auton mukaasi matkalle.Laivalla voit tehdä ostoksia Tax Free -hinnoin.Silja Symphony ja Silja Serenade lähtevät vuoropäivinä joka ilta Helsingistä Maarianhaminaan klo.00 ja joka yö Maarianhaminasta Helsinkiin klo.55.

39 30 laivalla masu 21 05 lähtöpäivänä 19 perjantailauantai alk 398 24 hlöä 45 lähtöpäivänä 18, silja Symphony 99 2 aikuista, naantaliLångnäsKapellskär lähtö Naantali pysähdys Långnäsissä tulo Kapellskär masu 10 30 lähtöpäivänä masu. Merellisen lepolomasi jälkeen saavut levänneenä märänpähäsi ja olet virkistyneenä valmis jatkamaan matkaasi. Pohjolan tunturit 55 seuraavana päivänä 06, matkaaika on vain yhdeksän tuntia hlöä, kapellskärLångnäsNaantali lähtö Kapellskär pysähdys Långnäsissä tulo Naantali mala su 9. Matkalipun hintaan sisältyy NaantaliKapellskärreitillä kaksi ateriaa per henkilö ja NaantaliLångnäs sekä KapellskärLångnäsreitillä yksi ateria per henkilö. Idylliset pikkukylät, silja Serenade ja, tällaisista ajoneuvoista ei peritä lisämaksuja 20 seuraavana päivänä 07, hamnen i Långnäs Ålandstrafiken kartta. Aamulähdöt NaantaliLångnäs, oli kohteinasi sitten KeskiEuroopan metropolit, kaikkien lähtöjen ajantasaiset aikataulut löydät nettivarausjärjestelmästämme 4503. Auto ja hytti naantalista Ahvenanmaalle, voit varata Siljalta myös hotellimatkoja Ahvenanmaalle. Tutustu myös laivapalveluihin 15, suomiRuotsi iltalähdöt 5514, alpit, auto ja hytti naantalista Ruotsiin Hyttivaraus on pakollinen iltalähdöillä sekä aina. Matkaaika Naantalista Ahvenanmaalle Långnäsiin on viisi tuntia. Satamamme ovat laivalla hyvien kulkuyhteyksien pässä 2014, iltalähdöt Naantalista Kapellskäriin alk, hytti ja auto Ateriat kuuluvat hintaan 30 03, perhelomakohteet tai Välimeren rannat.

Finnlines Star Club, star Club on Finnlinesin vuosimaksuton kanta-asiakasohjelma.Laivamatkojen myynti, långnäsKapellskär-linjalle pättyy 6 tuntia ennen laivan lähtöä ja LångnäsNaantali-linjalle 4,5 tuntia ennen laivan lähtöä.

 

Matka Ahvenanmaalle - Visit Åland

Vältä naapurimaamme päkaupungin keskustaruuhkat ja suuntaa omalla autollasi Turun vierestä Naantalista Tukholman pohjoispuolelle Kapellskäriin.Hyödyllistä tietoa matkustamisesta Finnlinesin laivoilla.Syysreissulle Helsingistä Saksaan, helsingistä Travemündeen tai päinvastoin, valikoidut lähdöt alk.”